Lilla jordbrukets logotyp, en traktor med stor lök och hund på taket

Jobba på Lilla jordbruket

Så här fungerar Lilla jordbruket

Här är Olle Olsson verksamhetsledare, Hansi Rosenthal bygg- och fordonsansvarig och Chris Duff har koll på ekonomi och ogräsreglering. Vår kollega Raphaela ska göra annat nästa år så nu öppnas en tjänst för att ta över hennes arbete.


På odlingen finns även praktikanter, inhoppare och volontärer. 


Företaget är en ekonomisk förening med kollektivavtal och medlemskap i Fremia. Lönesättningen är avtalsenlig och gemensam, 2023 låg den på ca 22 000 kr / mån med förmåner som pensionssparande, en andel av skörden och friskvårdsbidrag.


Nu söker vi en av två tjänster och vilken vi tillsätter beror på dig som söker och hur vi kan matcha på bästa sätt.


Arbetsveckan

Måndag och tisdag är tid för odling, skötsel och utveckling. Onsdag och torsdag tillägnas skörd och leverans. Fredagar dokumentation, underhåll och odling. 


Vi börjar 08:15, fika vid 10-10:30 (Lilla jordbruket bjuder på kaffe), lunch 13-14 och dagsavslut 17:15 - men tiderna varierar i arbetslaget.


Om ansökan


 • Skicka ansökan och eventuella frågor till info@lillajordbruket.se, inkludera CV och ett brev om varför du vill ha tjänsten.

 • Vi intervjuar löpande tills tjänsten är tillsatt.

 • Avlönat provarbete kan bli aktuellt i samband med intervju


Välkommen med din ansökan!

Lilla jordbruket

Grönsaksodlare

Omfattning: 60-100% april-oktober 2024


Vi behöver en till person som kan ta hand om odlingen. Uppgifterna är att genomföra odlingsplaneringen, följa upp och dokumentera skötsel samt skörda, packa och leverera grönsaker. Arbetsområdet leds av verksamhetsledaren.


Arbetstider är flexibla, men minst tisdag-torsdag. 


Vi hoppas hitta dig som kommer in med en odlingskunskap att bidra med. Vi behöver fler ögon på fältet som ser behov, ger återkoppling till skördeplanering och åtgärdar när något är på väg att gå fel. 


Kvalifikationer


 • Odlingskunskap
 • Erfarenhet av småskalig grönsaksproduktion
 • B-körkort för körning i och kring Göteborgs innerstad.

 • Känsla för kvalité tillsammans med förståelse att arbetet ska utföras i ett gott tempo.

 • Trygghet i att arbeta fysiskt under en längre period där tunga lyft förekommer. Vana att arbeta utomhus i både värme och regn.


Är det dig vi söker men du har inte alla kvalifikationer? Skicka en ansökan ändå så pratar vi.

Skörd- och leveransansvarig

Omfattning: 40-80% maj-oktober 2024


Vi söker en trygg person med goda rutiner att jobba med skörd, pack och leverans. Uppgifterna är att vara med och genomföra skördeplaneringen, fördela och packa grönsakerna samt köra till andelsägare, butiker och restaurang. 


Själva skörden sker tillsammans med arbetslaget, där behövs ingen tidigare erfarenhet än att vara van vid fysiskt arbete och hålla ett gott tempo.


Kvalifikationer


  • Ordningssinne så att allt hamnar på rätt plats, samtidigt som tider ska hållas.
  • B-körkort för körning i och kring Göteborgs innerstad.

  • Trygghet i att arbeta fysiskt under en längre period där tunga lyft förekommer. Vana att arbeta utomhus i både värme och regn.