Välj en plats som passar dig


Varje år arbetar vi med att hitta långsiktiga och smidiga platser att hämta grönsaker och blommor på, i år har vi fem platser till att börja med - men håller öppet för fler


I år finns gården i Bergum, Lilla hålskogsgatan i Hammarkullen, Mindpark i vid Järntorget, Sjömanskyrkan på Stigbergstorget och Nösundsgatan i Vidkärr. Eventuellt Kåken - och kanske din egen utlämningsplats? Läs mer nedan.


Ta gärna med papperskassar och hjälp oss gärna att hålla fint på platserna - de är upplåtna av vänliga organisationer och andelsägare till oss att förvalta tillsammans.


Tider och utlämningsfönster kan komma ändras under våren, då får du information direkt på mejlen.

Gården


På stora bordet i packlokalen dukas gårdsutlämningen upp. Under sommaren stuvar vi in grönsakerna i kyllagret efter några timmar så att de håller sig. Här finns en extralåda: Plocka på dig mer grönsaker om du vill eller behöver!


Hitta hit: Lilla jordbruket, Bergums mellangårdsväg 1.

Leveranstid: Torsdagar kl 15:00

Öppettider: Torsdagar kl 15:00 - 21:00, fredag - söndag: 07:00 - 21:00, därefter enligt överenskommelse (hör av dig)

Kulturhuset Kåken


Den här utlämningsplatsen kan bli av om vi blir tillräckligt många! Är du intresserad av att hämta på Kulturhuset Kåken så mejla oss på lillajordbruket@gmail.com


Hitta hit: TBD

Leveranstid: Torsdagar ca 16:40

Öppettider: Torsdagar 16:40 - fredagar 15:00

Nösundsgatan i Vidkärr


Den här platsen drivs av en andelsägare! En sval hylla bullas upp som du plockar ifrån.


Hitta hit: Du får detaljerna på mejlen.

Leveranstid: Torsdagar ca 16:45

Öppettider: Torsdagar 16:45 - 21:00 (om du inte hinner kan du kontakta värdinnan och komma en annan dag). 

Lilla hålskogsgatan i Hammarkullen


Den här platsen drivs av en andelsägare! Färdigpackade grönsakskassar levereras till en hylla i carporten vid 14:30-tiden på torsdagar. Det går bra att hämta till och med fredag eftermiddag, grönsakerna står skuggigt.


Hitta hit: Du får detaljerna på mejlen.

Leveranstid: Torsdagar 14:30

Öppettider: Torsdagar 14:30 - 21:00, fredagar 08:00 - 18:00

Mindpark vid Järntorget


I bottenplan på nybyggda Brick Studios ligger Mindpark som gjort plats för Lilla jordbrukets grönsaker - så snällt tycker vi! Särskilt som vi tagit oss an att odla på taket i samma hus.


Hitta hit: Receptionen på Mindpark, Masthamnsgatan 3

Leveranstid: Torsdagar kl 14:45

Öppettider: Torsdagar 14:45 - 16:00, fredagar 08:00 - 16:00

Sjömanskyrkan på Stigbergstorget


Den stora utlämningsplatsen i centrala Göteborg! Här hämtar du grönsakerna i källaren direkt till höger innanför entrén från ett uppbullat bord. Raphaela finns på plats i början men kör vidare på leveransrundan. Här finns en extralåda: Plocka på dig mer grönsaker om du vill eller behöver!


Hitta hit: Sjömanskyrkan på Stigbergstorget, ned för trappen direkt till höger i entrén.

Leveranstid: Torsdagar kl 15:00

Öppettider: Torsdagar kl 15:00 - 19:00, fredagar 08:00 - 15:00 (fredagar endast förbeställning, ej 15 juni - 10 augusti)

Egen utlämningsplats


Vill du öppna en egen utlämningsplats? Det går troligtvis bra! Leveransrundan går Bergum -> Hammarkullen -> Majorna -> Södra allén -> Vidkärr och hem igen. Om din plats ligger i närheten av rundan och vi tillsammans kan hitta 10 andelsägare att hämta där så kan vi köra.


Mejla oss så kollar vi läget!