Välj en plats som passar dig


Varje år arbetar vi med att hitta långsiktiga och smidiga platser att hämta grönsaker och blommor på, i år har vi fem platser till att börja med - men håller öppet för fler


I år finns gården i Bergum, Lilla hålskogsgatan i Hammarkullen, Mindpark i vid Järntorget, Sjömanskyrkan på Stigbergstorget och Nösundsgatan i Vidkärr. Eventuellt Kåken - och kanske din egen utlämningsplats? Läs mer nedan.


Ta gärna med papperskassar och hjälp oss gärna att hålla fint på platserna - de är upplåtna av vänliga organisationer och andelsägare till oss att förvalta tillsammans.


Tider och utlämningsfönster kan komma ändras under våren, då får du information direkt på mejlen.

Gården


På stora bordet i packlokalen dukas gårdsutlämningen upp. Under sommaren stuvar vi in grönsakerna i kyllagret efter några timmar så att de håller sig. Här finns en extralåda: Plocka på dig mer grönsaker om du vill eller behöver!


Hitta hit: Lilla jordbruket, Bergums mellangårdsväg 1.

Leveranstid: Torsdagar kl 15:00

Öppettider: Torsdagar kl 15:00 - 21:00, fredag - söndag: 07:00 - 21:00, därefter enligt överenskommelse (hör av dig)

Kulturhuset Kåken


Nu är det bekräftat, vi kör till Kulturhuset Kåken i år! Välkommen att hämta dina grönsaker här, längs spårvagnen mellan Redbergsplatsen och Munkebäcks torg. Hållplatsen är Stockholmsgatan och platsen är även lättillgänglig med bil eller cykel. Grönsakerna finns i ett skåp på gården och färdigpackade kassar levereras.


Hitta hit: Skåpets position är TBD

Leveranstid: Torsdagar ca 16:40

Öppettider: Torsdagar 16:40 - fredagar 15:00

Nösundsgatan i Vidkärr


Den här platsen drivs av en andelsägare! En sval hylla bullas upp som du plockar ifrån.


Hitta hit: Du får detaljerna på mejlen.

Leveranstid: Torsdagar ca 16:45

Öppettider: Torsdagar 16:45 - 21:00 (om du inte hinner kan du kontakta värdinnan och komma en annan dag). 

Lilla hålskogsgatan i Hammarkullen


Den här platsen drivs av en andelsägare! Färdigpackade grönsakskassar levereras till en hylla i carporten vid 14:30-tiden på torsdagar. Det går bra att hämta till och med fredag eftermiddag, grönsakerna står skuggigt.


Hitta hit: Du får detaljerna på mejlen.

Leveranstid: Torsdagar 14:30

Öppettider: Torsdagar 14:30 - 21:00, fredagar 08:00 - 18:00

Mindpark vid Järntorget


I bottenplan på nybyggda Brick Studios ligger Mindpark som gjort plats för Lilla jordbrukets grönsaker - så snällt tycker vi! Särskilt som vi tagit oss an att odla på taket i samma hus.


Hitta hit: Receptionen på Mindpark, Masthamnsgatan 3

Leveranstid: Torsdagar kl 14:45

Öppettider: Torsdagar 14:45 - 16:00, fredagar 08:00 - 16:00

Sjömanskyrkan på Stigbergstorget


Den stora utlämningsplatsen i centrala Göteborg! Här hämtar du grönsakerna i källaren direkt till höger innanför entrén från ett uppbullat bord. Raphaela finns på plats i början men kör vidare på leveransrundan. Här finns en extralåda: Plocka på dig mer grönsaker om du vill eller behöver!


Hitta hit: Sjömanskyrkan på Stigbergstorget, ned för trappen direkt till höger i entrén.

Leveranstid: Torsdagar kl 15:00

Öppettider: Torsdagar kl 15:00 - 19:00, fredagar 08:00 - 15:00 (fredagar endast förbeställning, ej 15 juni - 10 augusti)

Egen utlämningsplats


Vill du öppna en egen utlämningsplats? Det går troligtvis bra! Leveransrundan går Bergum -> Hammarkullen -> Majorna -> Södra allén -> Vidkärr och hem igen. Om din plats ligger i närheten av rundan och vi tillsammans kan hitta 10 andelsägare att hämta där så kan vi köra.


Mejla oss så kollar vi läget!