Butik

Välkommen till butiken!


Här bokar du andelar av skörden, köper tillbehör och plantor till din egen odling eller bokar biljetter till något av våra evenemang. Med andelsjordbruket vill vi komma närmare er kunder och med nyhetsbrev, studiebesök och utlämningar tror vi att det blir så - trots att vi effektiviserat betalningen på det här e-handelsviset.


Om ni undrar något är vi alltjämt bara ett mejl eller telefonsamtal bort: lillajordbruket@gmail.com, 076 811 31 34 (då kommer ni till Olle).

Kommer snart!


I augusti 2020 lanserar vi andelsomgången Höstmånad som sträcker sig från vecka 43-47. Att vi lanserar den först i augusti gör att vi kommer ha en god uppfattning om hur omfattande omgången ska vara och om vi behöver förändra något i upplägget. Håll utkik här eller på Instagram/Facebook så kommer du inte missa lanseringen.


Vidare kommer vi öppna för att hyra våra lokaler. Vi har ett fantastiskt träväxthus på gården som lämpar sig utmärkt för fest, firanden och större middagar för upp till 30 personer. Under våren ska vi piffa upp platsen och när vi är helt nöjda ska det bli möjligt att boka en kväll på Lilla jordbruket. Även detta kommer vi skvallra om på Instagram och Facebook.


Sagt om Lilla jordbruket på  facebooksidan


"Fantastisk kunskap nedärvd från lång tradition av KRAVodling i familjen. Enträget arbete och lika stor passion för hantverket odling. Beundrar Lilla Jorbruket otroligt"

"Vilken fantastisk kväll ni ordnat med en femrätters underbart god meny!! Kommer gärna igen!"

"Fantastisk plats och pionjärer inom stadsnära market gardening!"

kontakt@lillajordbruket.se

Bilderna på hemsidan är tagna av Stina Hylén, Sanne Lundbäck och Lilla jordbruket